Csehov doktor
2020.12.16
|
|
0 0
2429
|
Megvan, persze, de azt ne felejtsük, hogy Mahé éveken át játszott a Flensburgban és a francia válogatottban is balszélsőt (sikerrel), szóval annyira nem lehetett tőle idegen ez a poszt...
Persze, fájdalmas, hogy lesznek hiányzóink, nem is akárkik, de ekkora keretből és merítési lehetőségből én azt gondolom, illene pótolni tudnunk ezeket a játékosokat... Ekkora számú és mélységű kerete nem is tudom, van-e másnak most... Kérdés, hogy a visszatérők milyen állapotban lesznek. Ha Maqueda visszajön, én tőle extrát várok, biztos vagyok benne, hogy meg akarja mutatni a Szegednek és Pastornak (elég viharosnak tűnt a kapcsolatuk és a távozása is), és ez hosszútávon is a hasznunkra válhat, ha most kezdi el megtalálni és felépíteni magát. Laugét Borozan pótolhatja, esetleg egy kétirányítós játék Nenadiccal átlövőben is működhet. Ligetvárit sajnálom, mert egyre jobb tempót mutatott védekezésben.
Nagyon kíváncsi vagyok, mi kerekedik ki a meccsből, abszolút lutri, háromesélyes a holnapi. Bármi is lehet. |
Előzmény: Gozo (2427)
|
|