Jó szerintem ezzel az Intercom mozijegyekkel kapcsolatos kutyulásait elfeledhetjük ( további intézkedésig ), de én személy szerint remélem, hogy jó nagy botrány lesz belőle, ugyanis azt az Orwelli szemléletet, hogy " Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek " mindig is elkeserítőnek találtam. Erről egyelőre ennyi.
A másik ami még elkeserítőbb és itt erről eddig még nem volt szó az a következő és kiváncsian várom a véleményeteket.
Az Intercom alkalmazottak ( más hozzáférők nem nagyon lévén ) elkezdték árulni a filmet, jó minőségben videokazettán. Egyik barátom vásárolt egyet 8000 Ft-ért ezen a magyar feliratos kópia van kifejezetten jó minőségben ( mint mi tudjuk feliratosból csak egy darab van az országban az is az Intercomnál ). A másik ugyancsak valahonnan onnan elkezdte valaki árusítani a filmet cd és kazetta formájában, magyar szinkronos változatban.
Mivel, hogy bemutató még nem volt, ezért ezekhez a kópiákhoz való hozzáférés is enyhén egy cég alkalmazottaira vezethető vissza.
A kérdés az, hogy ilyenkor mi a teendő, hiszen ha ez a dolog így folytatódik ez az egész teljesen ( mintha már nem lenne az ) közröhej lesz. Értesíteni kell-e az illetékeseket, hogy ezt az egész mutyit ami itt van állítsák le, vagy sem ( amerikaiak magyarok egyaránt ).
Ugye a Lucasfilm az USA-ban és az interneten, háborút indított a kalózkazetták és verziók terjesztői ellen, minden lehetséges eszközzel, itt meg ?!
Tehát várom a véleményeket. ( anyázást mindenki mellőzze, kultúremberek vagyunk vagy mi ).