Kedves Kersu!
Ezt most jol megkaptam, de ne felejtsuk el, nem en kezdtem a barom sznobozast. :)
Csak, hogy megnyugtassalak: nem alltam sorba a mozi elott, mivel 9-en, du. 4-kor egy lelek nem allt a penztarnal, hanem nagy kenyelmesen megvettem a jegyeket 17-ire, ejjel 11-re. Annyira meg nem vagyok StarWars fan, ha kibirtam ezt a felevet, akkor par nap ide, vagy oda mar igazan nem szamit.
Udvozlettel, Bunkokad :)
Kedves Grggie!
Szvsz ez a kedvenc mozi elegge szubjektiv dolog. Nekem inkabb a HM a kedvencem. A Plazmaban a 9-es terem nagyon jo, hiaba mondsz barmit, a Lurdy meg ugy jo ahogy van. De ha Te nem szereted, hat nem szereted, nem fogok sirva fakadni. :) (En a Corvinban voltam csak parszor, de nem emlekszem maradando elmenyre)
A StarWras-ra a HM-ben ugyanugy kilencediketol lehetett jegyet venni. Nem tudom hajnalban, illetve elozo nap mi volt, de du-ra mar nyoma nem volt a rohamnak, nem volt egy lelek sem. Nem hiszem, hogy olyan nagy dolog, hogy ket penztar csak a SW-nek van fenntartva, mashol meg az osszes penztarban lehet jegyet venni.
Tessek itt a valasz :), lehet vitazni, bar szerintem felesleges, mert ugysem fogsz tudni meggyozni, igy meg az egesznek semmi ertelme. Csak arra jo, hogy en is elmondtam, mit gondolok.
ui: en meg nem. A lurdy-ban mozi utan be szoktam menni a Juliskaba, vagy pl. okaert a mostani oramat is egy mozizas utan vettem. Szvsz a mall jo arra, ha nincs sok idod, vagy nincs kedved a varosban legyalogolni a labad.
Ha meg meghittsegre vagyom, es elmelkedesre, akkor valamelyik Art moziba megyek.
Udv, Mike