Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.14 0 0 201
bocsánat, hogy ilyen "későn" szólok hozzá, de csak tegnap néztem meg videóról

SZVSZ volt ott több baki is (a csecsemőkön kívül, ami nekem is szemet szúrt), illetve az egész gondolatsor kezd már nekem olyan M.I.B. lenni

mert ugye a tudós annak volt az öccse, aki beszámolt a titkos kormánycsoportnak (és valakit lelőtt a végén), na abban a részben idegenekről volt szó (akik ha jól tudom a papos részben voltak, Alien I.), aztán még ebben a régi részben voltak a homokkirályok (Alien II.)

de a vasárnapi részben emlékezett vissza a tudós arra a génkísérletre, mikor egy "önkéntes" katonába oltották be az idegen géneket...annak úgy volt vége, hogy a pasi átalakult valami idegen-humán hibriddé, majd mikor a katonaság el kezdte üldözni, jöttek érte az idegenek és megmentették (Alien III.)...megjegyzem, akkor és ott nem a klónozásról volt szó, hanem az "ismerd-meg-az-ellenfelet" játékról

ez már nekem kicsit sok, úgy tűnik a Föld tényleg egy kis átmeneti állomás a földönkívüliek részére (M.I.B.), és mindenki itt akar megtelepedni

ezek az összefoglaló részek csak összezavarják a jobb epizódokat is ezekkel az utólagos kapcsolatépítgetésekkel, főleg mivel ilyen következetlenek

egyébként a sorozat jó :)