Édesanyámat vezetgetem ebben a modern korban és a digitális világban.
Jelenleg is van bankszámlája, mindketten cibesek vagyunk.
Hogy van a cibnel elo számlája azt mondtuk is a fiókban.
Igen, sok tekintetben én használom a jelenlegi számláját is, például én fizetek be és vagy én teljesítem a különböző feltételeit az ingyenessegnek, utaztatom a pénzt a Cetelem és a CIB között hó elején. Mi ezt megmondtuk anno a cibnel, hogy jó darabig így lesz még az sem zavarta őket, hogy az én okostelomon fut mindkét számla, meg a pin is ugyanaz. Nem kellett közös számlát nyitnunk. Az sem volt baj, hogy a számlanyitáskor, anno, amihez én értettem jobban akkor ahhoz én pofaztam. Azért mentem vele akkor is és most is, hogy ne beszéljek rá minden okorsegre és az igen firnyakossan megfogalmazott feltételekkel ne járjon rosszul. A Raiffeisen mostani akciós számláinak a hirdetményet legalább egy óra volt atbongeszni és értelmezni és pár nap, hét erleles következett.
Mert akkor ingyenes a számlavezetési díj, ha erkezik rá a minimálbér és még a babám fsza, asszem 20 alkalommal használd a bankkártyát vásárlásra stb. És akkor az ember a hirdetményt olvasta és értelmezte nem a kedves ügyintéző, a szó elszáll..., tájékoztatása alapján dönt, hogy neki melyik felel meg. Mi a fszt képzelt majd ot ülök és nem szólok bele?
Bűnözőnek nézett pusztán mert anyám helyett beszéltem az elején?
Nekem a beszolasain gurult el gyorsan a gyógyszerem, ha hozzá fűzött volna még pár mondatot, hogy ez és ez fog történni, amelyre ezért és ezért van szükség akkor lehet, hogy bolintok. Majd elkezdte anyámat faggatni, hogy miért nyitja meg a számlát, csak mert éppen nincs jobb dolga csütörtök 11:30-kor. Milyen jövedelem fog érkezni rá, nyugdíj.
Van-e lakástakarék vagy egyéb megtakarítása, mi közöd hozzá. És persze anyám válaszolt rá, nem szoltam közbe, de azután igen, hogy erre ugyan mii szükség van. Amikor a másik rafi fiókban érdeklődtem pár hónapja, a magam nevében, akkor mindent korrektül átbeszéltunk és senki nem akart belenézni a seggem lukaba. Nem én irányítom a beszélgetést. Tényleg nem, csak akkor ezt be is fejeztük, én itt ügyfél vagyok és nem a csicskatok. Valamint először talán kérdeznék én, hogy milyen ajánlataitok vannak a számomra. Akkor húztam fel magam igazán amikor elképzeltem, hogyha majd egyszer úgy 12 óra magasságában végre szóba kerül, hogy melyik számlát válasza abból a 3-bol akkor majd újra szól a nember, hogy nem engem kérdezett anyám meg majd pislog, mint hal a szatyorban. A nagy lfszt.
Maradunk a cibnel. Nálam evidens volt mert macerás lenne váltani, jonnek rá a pénzek, köztük hatóságoktól is, de anyámnak jól jött volna az ingyenes kártya és az ajándék pénz.
És akkor hazaértem, ránéztem a mailemre és látom hogy revolut Google és apple pay feltöltési lehetőség...
Kontrasztos egy kicsit ez a világ, bugris banki rabszolgak és fintechek.
Egyébként, amint írtam, a két rafi alkalmazott közott is eg és föld volt a különbség.
Viszont sajnos az ember ilyen. A rossz tapasztalatok maradnak meg benne és arra fog emlékezni. Én majd akkor fogok legközelebb rafi fiókba betérni ha kerget valaki és csak oda tudok menekülni.-;) Attól, hogy így egymásra találtunk ügyintézők gyöngyevel, meg nem tudok elvonatkoztatni. Lattam az orrában a műanyagot és az volt ráírva, hogy Raiffeisen bank.