Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2020.12.10 -10 2 676

Az imént érkeztunk haza a helyi bankfiókbol ahol a 65 éves édesanyámnak szerettem volna számlát nyitni.

Természetesen a 10 K Ft ajándék pénz és az egyebek motiváltak. Nagyon rövid beszélgetés volt.

Úgy felbsztm magam a rátermett ügyintézőn, hogy kb. verbalisan borítottam az asztalt és eljottunk.

Mennyi lehetett, 3 perc, de max 5.

Kábé azzal kezdte, miután háromszor elmondtuk neki, hogy lakossági folyószámlát szeretnenk nyitni, hogy ne beszéljek édesanyám helyett, majd elővett egy lobaszo papírt és kezdte kifaggatni a megtakaritasairol és felírni a lapra. Szerintem semmi köze hozzá, akkor sem ha csak egy kibebszt fogaskerék és ezt előírják neki azok akik lizingelik a nagy eszét, pár évvel azelőtt mielőtt az MI okán majd munkanélküli lesz.

Közöltem vele, hogy én már jártam egy másik bankfiókban ahol mindent megérdeklodtem átbeszéltük a lehetőségeket és semmi ilyen lobaszo méretu kérdőív nem volt. Pláne nem koszones után éhgyomorra. Neki ezt meg kell kerdeznie és nem én "irányítom a beszélgetést".

Nem iranyitasz te semmilyen beszélgetést maximum anyaddal akinek neve Imre, gondoltam, majd szoltam anyámnak, hogy menjünk és eltoltuk a biciklit.

Fuck Raiffeisen bank!

Megjártam én már pár bankfiókot és megfordultam pár bankban, de puruttyassagban eddig ez volt az aranyérmes.