kentaur01
2020.12.10
|
|
0 0
5376
|
No mindegy. Nem kell itt se nagyképűsködni se szerénykedni se álszerénykedni,....ez ilyen....mivel sokat csinálunk van lehetőség kísérletezni...kb ennyi ...de minden mással is így vagyunk....pl kenyér vagy zsúrkenyér....van variációs lehetőség...lehet másnak nem is ízlene de nyilván magunknak csináljuk és mi szeretjük...ettől függetlenül azért sokaknak ízlik amit csinálunk...ugye megvennék ritkán eladjuk pl uborka vagy lekvár...mondjuk én inkább elajándékozom....nekem is öröm ha örömöt okozok...a párom eladja annyit hogy a költségeket mérsékelje....drága hobby ez....nem megy ez a kertészkedés se...sok befektetés...kevés eredmény...de nem adjuk fel....nyilván ti se.... mindegy...nekifutunk jövőre is....bár semmire sincs szükség...olyan mennyiségű cucc van a garázsban...kocsi nem is fér be😂hogy több év szünetet lehetne tartani....hát nem lesz szünet☺️de ezt ti is tudjátok...mindenki ezen a fórumon csináljátok ameddig van erő hit akarat.. én is...régebben csináltam savanyú káposztát 2 mázsa felett...ma már 40 kg....ezt is megvennék de itt nem a haszon a lényeg....magunknak csináljuk....persze nem ecettel nem citromsavval és még ki tudja mit raknak bele....na bocsánot kérek....elkalandoztam.....csak azt tudom mindenkinek kívánni hogy jövőre szép kertje legyen és ügyesen rakja el a termést.... |
|