Szia!
A leírtak alapján Te az előző karosszériás változatot szeretnéd, annak is a rávarrott változatát (itt, ezen a fórumon az újabb karosszériás változatról van szó, amit 2013-2015. között még szereltek ETG6-os váltóval is), arra inkább ez a fórum lesz jó Neked:
C4 PICASSO 2006-2013
Azért hátha ez is segít:
Nekem EAT6-os automata váltós van, a korábbi típusokban az általad "bólogatós" váltónak titulált robotizált sebességváltó van (ETG6) (tulkép egy kézi váltó, ami meg van spékelve egy speciális mechanikával (kuplung és váltó) és vezérlőelektronikával). Vezettem ilyen C4 GP-t, és azután tetszett meg a típus - (a fix kormányközép volt a varázs, ez hiányzik nekem az újabbakból).
A robotizált váltó nem feltétlenül bólogat, sőt, pár óra vezetés után rá fogsz jönni, hogy hogyan kell finoman a gázzal játszani váltáskor és nem fog bólogatni.
Ha manuálisan akarsz váltogatni, azt is megteheted a kormány mögött lévő karokkal.
Sajnos egyebet nem tudok arról a típusról, de akiét vezettem az nagyon szerette és nehezen vált meg Tőle (kényelmes, tágas, nagy...).