Kedves szalonna !
"Minden más esetben ugyanis feltételezésekkel kell élned, és ezeket nem eröltetheted senkire sem, rám sem, Orbánra sem."
Igen, feltetelezek valamit, amit majd bizonyitok. Jelen esetben ez volt az indirekt bizonyitas amit leirtam, kiegesztive azzal, hogy ha az nem alkalmazhato, akkor viszont Orban alkalmatlan.
Csapda helyzet ? Az. Talan nem kellett volna ilyet mondania.
"Én speciel nem értek azzal egyet, hogy a semleges kijelentést tevö politikus mindenképpen alkalmatlan lenne,"
En viszont hangsulyozom, hogy itt a semleges kijelentest nem lehet ugy ertelmezni, hogy targyszeru, mert abban pillanatban mar ohaj lesz.belöle. Marad a "szep idö". Es az alkalmatlansag.
"PS. Kiemelném, hogy ez a kijelentésed "....akkor ebben az esetben megkerdöjelezhetö Orban miniszterelnöki alkalmassaga, de akar a szellemi beszamithatosaga is. " - számomra úgy értelmezheteto, hogy szerinted 1) ha a miniszterelnök nem vét elemi hibát (jogilag elmarasztalható kijelentés), akkor alkalmatlan, 2) ha meg hibázik, akkor meg monnnyonle. Hát ez az, ami már nem logikai vita.
Bizony itt szaladt bele Orban a csöbe, ugyanis ebböl nem tud, nem lehet jol kijonni es ezt pont logikus modon lehet belatni.
" És szvsz az sem szükségszerüen logikai vita, ha akár százszor is leírjuk, hogy "részeg", vagy gyógyszer hatása alatt áll", "szellemi beszámíthatósága megkérdojelezheto" stb. Szerintem érvelésed enélkül is értheto, és ettol önmagában nem lesz helyesebb. Szvsz."
Igy van !