Qkifej Creative Commons License 2020.12.07 0 0 1944

Sziasztok! Pár hete én írtam a csoportban, hogy van egy 2.0 tdci 2005-ös autóm, ami indulás után, 4msp-vel le is áll. Töltöttem fel videot is, azóta sem lettem okosabb, de egy pár 10e már legombolódott rólam. Azóta ezek vannak, dobálgatnák a szerelők egymás között, senki nem ért semmihez, de mindenki nagyon okos, legalábbis itt nálunk Dunaujváros és környékén. Az volna a kérdésem, lenne-e valaki, akárki, aki meg tudná nézni, szerelni, megoldást találni a problémámra, ami jelenleg a következő. Beindulás után, 4msp után leáll ahogy írtam. Leírom az üziket amiket kaptam.p0380:izzítási odő vezérlésp1213:injektorok ( végfokozat-injektorvezeték-hibap0605: motorvezérlőegység - belsőhibap2683: hűtőközeg megkerőlü szelep + zárlatHozzáfüznivalóm: a 4 trafómat lefujtuk -45 fokra, lekontaktoltuk, és úgy járt mintha semmi baj nem lenne. ezután beindult 33szor egymás után és nem állt meg. Ahogy másnap újraprobáltuk, megint el kezdte csinálni, szóval tanácstalan vagyok. Van valakinek 5lete? ÉS akinek van 5lete, egy jó MEGBÍZHATÓ, Hózzáértő és tuni akaro szerelője? Előre is köszönöm a válaszokat.