szalonna Creative Commons License 1999.09.10 0 0 242
kedves Skorpió,

Kösz a választ!

Írod: A mondat igy hangzott : ""Kedves Kuncze Gábor!Nem mindenki válogathatja a barátait az MSZMP KB-ából és a Hit Gyülekezetéből.Ennyit a barátokról!".

Namarmost mit akart Orban ezzel mondani ?:

Verzio 1 :"Az MSZMP es a HGY kedves aranyos emberekböl all, kar hogy nem lehetek közöttuk, örülhetsz, hogy ilyen jo tarsasagba keveredtel, Gaborom. A kerdesedre feltetlenul visszaterek."

Verzio 2 : Kuncze Ur, ön egy szemet mocskos kommunista nemzetronto politikai szervezetböl valogatja baratait, es ezenfelül ottvannak azok a agymoso szektas HGY-sek, azok sem lülönbek, de majd adok a pofajukra, maga pedig pont közejük valo. Azannyat ! A kerdeseivel meg elmehet a jo edes ..."

Valassz!"

Átírni a mondást nem ér, nem az hangzott el, amit Te írsz :-). Erre ugyanis azt tudom válaszolni, hogy "Szerintem egyik verzió sem korrekt, sot, Tisztelt Bíróság, nem is értem, hogy Skorpió dr. azáltal, hogy el nem hangzott kijelentéseket, kalandos interpretációkat tulajdonít másoknak, véleményem szerint veszélyezteti a tárgyalás tisztaságát" :-) Létezik, hogy senki sem tudja megmondani egy mondatban , mi volt pejoratív? Nekem ugyanis az az érzésem, hogy mihelyt valaki meg akarja fogalmazni, mi volt itt a pejoratív, kénytelen valami elemi hibát elkövetni. Ez tényleg csak gondolatjáték, ha van megoldás, nagyon érdekelne.

Üdv

szalonna