vbali Creative Commons License 1999.09.10 0 0 8
nyman:"kapcsolva (Mo-n egy par eve meg nem igy volt) es igy barmelyik fiokban el tudod intezni ezeket az ugyeidet..."

Erre ket jo ellenpelda:

1 Jo fogyaszto modjara rajottem, hogy nem tudok telebank nelkul elni. Fel is hivtam a telefonszamukat, ahol gombnyomkodasok utan kiderult, hogy majd kuldenek papirt, azt alairom, vissza es utana igenybevehetem a szolgaltatst. En okosabb akartam lenni es bementem a sarki OTPfiokba. Ott aztan elmondtak, hogy a telebank szinte kulon ceg, es nekik kozuk sincs hozza, tehat csak a klasszikus postazos megoldas jatszik. (Ez van az Internetes banknal is, de az mar rugalmasabb...)

2. Kitalaltam, hogy kiprobalom az internetes vasarlat. Mikor raeszmeltem, hogy az akcios kartyam nem jo ilyesmire bementem a sarki kirendeltsegre, hogy dombornyomott kartyat valtsak. Mar fel is vettek az adatokat, mikor rajottek, hogy csak a szamlavezeto fiokban tudom ezt elintezni.... Ekkor arra gondoltam, hogy most leginkabb eme fiok korul elek, igy kerem, hogy ez legyen a szamlavezeto. Persze ezt lehet - hallaottam megkonnyebbulessel. Ott megszuntetjuk a szamlat, es itt nyitunk egy ujjat. Es mi lesz a szamlaszammal? Haat az megvaltozik. Koszike....

Persze azee az OTP is fejlodik, csak kicsit lassan....

udVbali