ds9 Creative Commons License 1999.09.09 0 0 2284
Dear Laa-Yosh, teljesen igazad van abban amit írsz, ez egy ilyen ország, én már nem is lepődök meg semmin.
Ha minden igaz ( ez ma délután derül ki ) nekem van jegyem az éjféli előadásra és megigérem, hogy ha ( az általam imádott ) kormányunk valamelyik tagja előttünk ül rá fogok köhögni egy kis cola light-ot ( Bástya elvtárs örülni fog ).

A dolog egyébként tényleg úgy áll, hogy a multiplex dolgozói meg akarják nézni a filmet és ezért megvették a jegyeket, ami szerintem nagy geciség mert, ők ne akarják megnézni a vendégek rovására ( nézzék meg később ) végülis azért vannak ott, hogy dolgozzanak ( jobb éttermekben a pincér nem mehet be ebédelni szabadnapján se ).
Az egész előadás a SW rajongóknak szól, olyanoknak mint Te én, vagy itt sokan mások nem a mozi alkalmazottainak, ezért az egész pofátlanság.
Ha pedig be akarják tartatni a LucasFilm szabályait ( még március környékén írtam róluk ) akkor az alakalmazottak is álljanak be a sorba nyitáskor, vagy menjenek a francba.
Wing Commander is itt büntetett, hogy a Mónika csak ne akarjon ezt meg azt, aztán meg a saját embereik megveszik a jegyeket.
Szerintem az USA-ban az elképzelhetetlen lenne ( lett volna ), hogy a mozi bármelyik alakalmazottja a die-hard rajongóknak rendezett éjféli előadásra jegyet tudott volna venni, mert akkor úgy kibaszták volna, hogy a lába nem éri a földet.
Erről ennyit, Wing Commander és az erkölcsi maximum, engem jól kioktatott, mondjuk aki többet tud a filmekről ( nem csak SW ) mint ő, aztán meg tessék.
Egyébként zártkörű előadás volt már több is az Intercomosoknak ( az egyik két hete a másik e héten lesz, de ez nem zárja ki, hogy volt több is ).
Ez az egész a bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű mondásra emlékeztet engem.

Én még hozzátenném, hogy mint nem az Intercom ( ez nyilvánvaló ) alkalmazottja, talán tudtam szerezni erre az előadásra jegyet, de én nem dolgozom ott tehát azért ez egy kicsit más és még meg sem kaptam őket, tehát még nem is biztos.

Az ellenben biztos, hogy ami itt folyik az közröhej. Én speciel az Intercom helyében minden Intercom alkalmazottat kirúgnék a picsába aki az éjjeli előadásokon megjelenik mint néző. Ez a minimum.
Ha meg a kormány jegyet akar venni ( ha ez igaz, de majd beszámolok ) akkor vettek volna meg egy előadást jótékony célra ( ilyen kint is volt ) jegyenként 5-10.000 forintért és a bevételt kapták volna meg a rákos gyerekek ( vagy aki rászorul ), mert az OK, de ez nem.