ds9 Creative Commons License 1999.09.09 0 0 121
Ebben az egészben szerintem az a legelkeserítőbb, hogy emberünk még véletlenül sem vonta le a következtetést az egészből.
Én most nem akarok azzal jönni, hogy a T. képviselő úr egy nagyképű beképzelt bunkónak tűnik ( mert nekem ez jön le, de nem tartozik szorosan a tárgyhoz ) és hogy részegen vagy betépve büntette a csopaki polgárokat jelenlétével, viselkedésével és jó dumájával ( " majd ha a Fidesz hatalomra kerül nektek annyi lesz" vagy mit hadovált, amit nem is értek, neki nem merték megmondani, hohgy 98-ban nyertek ? ).

Engem inkább az keserít el, hogy ez a barom bemagyarázta magának, hogy a választók megkérték, hogy ne mondjon le:

- hát szerintem ő ez a választók
- meg nem utolsósorban, hol a fenében van egy listán bejutott képviselőnek választója ( mondjuk Csongrád megye egy része, de hát azok a listára szavaztak nem rá ), nem hiszem, hogy kardinális kérdés lenne olyan képviselőt győzködni, hogy ( NE MENJ EL ATTIS !!! ), akinek fogadóórája sincsen ( listásoknak nem szokott, ugyanis nincs választókerületük ).

Én szerintem emberünk meggyőzte magát, hogy jó képviselőnek lenni, lehet lobbizni, még függetlenként is, bár azért én kiváncsi lennék a fidesz valódi álláspontjára az ürgével kapcsolatban, hiszen kilépésével a kormánykoalíció többsége megint csökkent eggyel ( tízenvalahányra ). Tényleg nem lehetne elérni, hogy olyan 20 fideszes képviselő az ország különböző közértjeiben rendetlenkedjen ?

Szóval ez a pali egy vicc, egy erkölcsi nulla, talán ezzel még a fidesz szavazók is egyetértenek.