Törölt nick
2020.11.25
|
|
0 0
12357
|
Egyébként az se nagy titok, a Kotányi puncs fűszerkeveréken, amit írtak, úgy készül: Bármilyen bor+fűszer+cukor+narancshéj felforralva, bele tea, amit a mikróban készítek üvegkancsóban, aztán bele narancslé (szigorúan nem százszázalékos, mert az keserűvé teszi, 50%-os bőven jó és lehet almalé is, ha nincs narancs), picit még rámelegítek azzal is, ha kell, hogy tényleg forró legyen, és aztán, amikor lezártam, mehet bele az égetett szesz (konyak vagy rum). Semminek nem kell drágának lenni benne, jó, azért ne kannás bor legyen, de bármelyik tekerős nyakú vagy műanyagdugós megteszi, nem kell direkt egri bikavért pazarolni bele. :) |
Előzmény: Törölt nick (12356)
|
|