dave_dömper Creative Commons License 2020.11.24 0 0 39

Most, akkor, talán visszatérhetünk ahhoz, amiről a topiknak kellene szólnia. Pontosan értem azt, amit felvetettél (már az előbbi alkalommal is értettem). Mindazonáltal és egyáltalában nem célom az, hogy

odaát élőknek, vagy azoknak akik igyekeznek itthoni fejjel is megérteni az ott élők gondolkodásmódját

és ráadásul még azért sem, mert semmiképpen nem célom az őket meggyőzés - befolyásolás. Csupán

csakis a topik címében megfogalmazott témáról szerettem volna a véleményemet egy Európában élő, Magyarországon élő ember látás-, és gondolkodásmódjának megfelelően elmondani, de sajnos, maga

az alaptéma, annak gyökerei olyan mélyre nyúlnak vissza az európai történelemben, hogy épp emiatt

ilyen hosszasan kellett róla írnom. Meggyőződésem szerint, amit itt leírtam, egy itt élő ember számára

érthető és értelmezhető volt. Amúgy pedig jártam odakint, az ott északon és délen is egyaránt élő és -

eltérő hitben élő - rokonaimnál - ismerőseimnél egyaránt és a kialakult - leírt véleményem az ott, ezen találkozások alkalmával szerzett tapasztalatokon (is) alapul. Köszönöm a türelmedet és megértésedet.

Előzmény: F1 Hierro (29)