stefi001 Creative Commons License 2020.11.22 0 1 2037

Ilyet azért nem mernék állítani, főként látatlanban nem, mármint, hogy nem lehet probléma! A készüléket csak a tájékoztató leírásokból ismerem, konkrétan nem találkoztam vele. A CC2L 32G-t – a modellen belüli – írott paraméterei alapján javasoltam, ellentétben a gyengébbel (1G+16G/1 GB RAM 16GB belső memória). Igaz, majd 40 USD-vel többe kerül, de ha van rá keret, akkor megérné azt választani.

Ismételten végignéztem a képeket, és az OSD nyelv tekintetében kezdek elbizonytalanodni, ugyanis a látottak nincsenek szinkronban a hirdetési szöveggel, ahol csupán a korábban említett két nyelvet tüntetik fel, míg a képek angol, s ha jól emlékszem spanyol nyelvet is mutatnak.

Ha ez így van, akkor elképzelhető, hogy másutt, másban is lehet eltérés a leírtakhoz képest.  Magam részéről felvenném a forgalmazóval a kapcsolatot, s a biztonság kedvéért tisztáznám, hogy a fejegység fizikai méretek és elektromos kapcsolása tekintetében megfelel-e, kompatibilis-e az érintett járművel (típus/modell/évjárat vonatkozásában).        

Előzmény: Fadam0419 (2036)