LTCrusAider
2020.11.21
|
|
0 0
197
|
Sziasztok,
2020. augusztusában vásároltam egy Grand C4 Spacetoruert. A My Citroen alkalmazás szerint nem volt semmilyen frissítés az autóhoz, bár azt láttam, hogy a térkép 2 éves. Tudtam, hogy a hirdetés szerint az ár magában foglalta a 3 éves valós idejű forgalmi infó szolgáltatást is a navihoz, de nekem sehogy nem sikerült ezt sem használnom. Tudom, ott a Waze, de van egy hülye szokásom: ha valami az árban van, akkor azt szeretném megkapni. Emil Frey nem tudta, hogy kell aktiválni a szolgáltatást, mint ahogy a kereskedő és a szerviz sem... Hosszas kutakodás után sikerült aktiválnom, mint ahogy nagyon egyszerűen update-eltem a firmware-t és a térképet is. Nem olvastam vissza végig a fórumban, lehet, hogy erre valaki már kínált megoldást. Mivel egy barátomnak és a kereskedőnek is megígértem, hogy készítek az update-hez egy leírást, gondoltam, itt megosztom, biztosan hasznos lesz valakinek.
A térkép update-es fájlba nem írtam bele, de ha az elkészült pendrive SWL mappájába bemásoljátok a legújabb térképfrissítés tömörített PSA_map-eur_18.0.0-r0-NAC_EUR_WAVE2.tar fájljából a 002315011591195528 könyvtárat, akkor az is frissül a firmware után.
Üdv,
LTC
Link a fájlokhoz: https://gofile.io/d/orqUaB
|
|