zeremble Creative Commons License 1999.09.06 0 0 14
Egy kicsit lemaradtam, ugyanis csak most jutottam a VIP listahoz, amit valaki feltett a

http://free.netlap.hu/fal98/POSTAVIP.HTM

lapra. Nem tudom ez megegyezik-e a VG-s listaval es azt sem, hogy a VG-s lista hiteles-e? Felteve, hogy mindkettore igen a valasz, nekem ket megjegyzesem lenne.

1. Sok olyan nev van a listan, akiknek jovedelme a havi sokmillios savban mozgott. Lasd. pl. Krupanics nevet ... Ezeknek az embereknek mi a fene szukseguk volt a kb 20%-os kamatnyeresegre? Az egesz osszeg amit felvettek osszemerheto a havi fizetesukkel. Ezert korrumpaltak magukat es tettek ki magukat annak, hogy valaki valamikor majd kerni fog toluk valamit.

2. Van jopar hihetetlenul piti osszeg a listan. Azt meg minek kellett felvenni?

A VIP hitelek felvetelenek megitelese egyertelmu, de azt megertem, ha mondjuk egy kozepszintu partpolitikus meginog nehany millio Ft-os ajanlatra. Ha nekem ajanlottak volna fel 10 milliot 10%-os hitelre en is meginogtam volna. De 100.000 Ft-ert? Illetve akkor, ha amugyis hazaviszek havonta x milliot?

Egyebkent ugy gondolom, hogy a listan levo szemelyeknek, ha azok politikusok, koztisztseg viselok, stb, illene lemondaniuk es valamilyen "tarsadalmi nyomast" is kellene erezniuk ezugyben.

A legszomorubb az, hogy sok ember nem is erti, mi a gusztustalan az egesz ugyben.