Som-Som
1999.09.05
|
|
0 0
148
|
Na szóval elolvastam a topic címét, válaszoltam is magamnak, aztán végigfutottam az összes eddigi hozzászólást, és láttam, hogy a válaszom már bennefoglaltatik az eddigiekben. Viszont halálom előtt még itt szeretném hagyni nyomomat a földön és a ti idegrendszeretekben, úgyhogy csakazért is leírom, miért félek a saját halálomtól.
- Minden létező dolog érték. A halál értékpusztulás (még akkor is, ha valamilyen módon új érték is lesz belőle). Rettenetes belegondolni, milyen sivár lenne a kollégáim élete, ha nap mint nap nem idegesíteném őket valamivel.
- A halált midig valamilyen fizikai rombolódás váltja ki, mert csak úgy nem hal meg valaki. Nomármost ha agyonlőnek, az nem baj, a lassú halálnemek viszont nem igazán vonzanak.
- Ha lenne gyerekem, minden manapság mindennapos életveszélyes cselekedetemet háromszor végig kellene gondolnom. Nem mernék fékezés nélkül a piros felé tekerni, mint ma.
Hát ezek volnának az én józan(?) paraszti eszemből előbuggyanó dolgok, minden mélyebb filozofálgatás nélkül. |
|