Multipla után minden konszenzus. Számomra, ez ténynek tűnik.... (nem akarod tudni,mi mindent ki nem próbáltam már, potenciális Multiplák után kutatva...)
:-)))))
Freemont majdnem egyenlő Dodge Journey? Ha egyről beszélünk, nos, akkor azon már túl vagyunk, egy hosszú hétvége erejéig. Nem nyert.
500x ... vagy 500L..? Per .pill. van egy 2010-es 500asunk, szívóbenzin. A nagyobbik gyerkőc, be sem ült 1ikbe sem, a két nagyobbik 'testvérbe'.... (leányzó a lelkem....van ízlése?)
A nagyjából elérhető árú , ?olasz? géneket is tartalmazó családhordozókra van még tipp? Volt pár napig, 2013as Lancia?????? Thema itthon.....nem maradt meg.
Minden másra ott a Mastercard. ;-)
1 barátom kölcsönadott egy ilyesmit, hátha..... bár megmondta, hogy csak a hibáit fogom látni, tekintve , hogy ismer engem-----> legnagyobb bajom az lesz a gépállattal, hogy nem olasz.... Igaz lett.
A konkrét 'ilyesmi' , 2016ban született a nagy víz túlpartján, de lényegét tekintve kb. ugyanaz...
Ott (ebben a konkrét esetben) meg az volt a család eszének a baja, hogy: ' túuuuuuúl nagy '.... Bár ha a túuuuuuúl = tool , nos szerszámként végül is .... :-D:-X:-D
Én, .....én el mertem volna engedni anyát a két gyerkőccel a szokásos suli - bevásárlás - szakkör túrákra, bátran ..... de bele sem ültek. Fene a jó dolgukat.
:-)
Ps. próbálkozom egy kinti Kappa 20VT Sw hazacsábításán, családi wágenként gondolva a gépezetre....meglátjuk. (rózsaszín felhőn lovagolva gondolom ezt)
Ps2. színhibás a képernyőm, bocsika a hibákért....