udv!
szepen elolvastam a topicot most meg jol megaszondom mindenkinek:
mortimer: mar ne haragudj, de ennel rosszabb irast meg nem igazan olvastam... az oke hogy csak egy ismerteto, de ennyire lapos legyen.... na mindegy, legalabb a warezetek szuper legyen...
bigfoot: dehogy!
kúper: a mammoth ara a nehezsegi szinttol is fugg (mint minden masnak, asszem?!, ez most jutott eszembe =]) es annak a Ghostakarminek mega Mammothnak is railgunja van. erdemes göbzivel szallitani a tankokat, legalabbis a mammothot mindenkeppen! Valoban elsore ugy tunhet hogy a NOD erosebb, foleg a subterranean egysegek tetszenek, no meg a lathatatlan varos. viszont szerintem az ION sokkal hasznalhatobb mint a NOD-fele multi-missle, mivel az ion aznnal becsapodik, es pl. az embereidet nem viheted el elole... A fontosabb epuletekbol legalabb kettot erdemes epiteni foleg single-ben mert a gep nagyon gyorsan fejlodik es hamar elkezd raketazni/ionozni! ja, es a pavement (jarda) azert van hogy ha arra epitesz akkor a foldet nem bontja szet semmi, ha az epuleted meg is hal =] visszaterve az eroviszonyokohoz, a nod-nak viszont nincs rendes tamadoegysege... rogton egy halozatos jatekkal kezdtunk harman egymas ellen, a C&C-ben megszerettem a nod-ot igy itt is ezzel kezdtem, felepitettem a vedelmet, es a varosomat, de mikor azt mondtam magamban, tamadni kellene mar: egyszeruen semmivel nem tudtam nekiindulni. A gdi egesz mas... ott vannak a legparnas tankok (az ion storm viszont jol beakaszt nekik), meg a distruptorok (vagy hogy irjak), no es a mammoth (ami egyedul marha gyenge, csak rakuldesz par göbzit es vege is, ezt sikerult az ocsemmel megjatszani =])...
dr.brain: szerintem jobban jarsz ha letoltesz egy egesz english rip-et =]
ugy global: a TS eleg jo, de sajnos van par problema vele:
- eddig az osszes resz szar volt halozaton, mert lassuuuuuuuu! kegyetlenul! plane hogy egyre tobb egyseg van.. most lesz valami scenest vagy rage, azon lesz egy 100-as halo, majd ott meglassuk, de ez igy tarthatatlan! Kellene a westwoodnak is egy John Carmack aki agyonoptimalizalja a halozati kodot, mert ez siralmas!
- az egysegeknek legalabb ketszer ekkoraknak kellene lennie, en 1024x768-ban jatszom, de neha eleg sokat gülüzök.. plane kiprobaltam 1280x1024-ben, na azt senkinek nem kivanom!
udv