TudatLan Creative Commons License 2020.11.15 0 0 118356

Multipla is olajkályha, EURO4. MultiJet, nyóc szelep és DPF. Ennek sem örültem,de a 156GTA SW-nál azért mindenképp használhatóbb.

160 e km környékén vettem , kb. 4? éve.

OsztRÁKiai szegényke.

Meg lett kuplungozva , futómű elől hátul gatyába rázva stb.  Most ,elöl ,kezdhetném újra. Valamiért űűűű??? lehetne megint kupplungozni...na jó, nagyjából félidős. Klímaradiátor ,csövek, csomó apró vacak újra cserélve. Idén nyáron, már nem túl sok hideg jött belőle.  A bal1-ben helyet foglaló női személy, a váltókart valamiért kartámasznak használja helyizés közben.... hála az égnek, országúton legalább nem.  NAgy nehezen rávettem a 2 kezes kormányfogásra. (női agy=elméleti fogalom ...sokan beszélnek róla, aránylag kevesen tapasztalták ...himsovinizmus OFF).....de tény, hogy az ötös váltó 3.fokozata 'könnyen jár'..... van másik váltó, tartalékban, de nem akarok szerelni...megöregedtem.

Plusz jön a nyavajgás, hogy applikáció meg kárpléj meg ezek a f@szságok (vannak barátnői....nem kell ellenség...nekem legalább is HIHIHI)

NO meg, az az igazság,hogy ilyen még nem volt. Ki kéne....kéne? ezt is próbálni....

Ui. fentieket kéretik, egyfajta rózsaszín szemüvegen át nézni....pozitivan,mosoJogva értelmezni.

Grazie!

:-)

Előzmény: downer (118355)