dr. Életkopf Creative Commons License 1999.08.30 0 0 114

Kedves GLászló!

Nekifutok még 1x, aztán feladom.

Legendás mellébeszélőkédhez kénytelen vagyok igazodni, mivel +figyeltem, hogy csavarintásaiddal a saját logikád felé tereled a vitákad, de legyen így.

Hogyan lehet egy kérdés "anti"? Egy kijelentés lehet, elismerem, de egy kérdés?

Ha megkérdezem: "Emberek, tényleg a kubikosok között nagyobb arányban vannak cigányok, mint a társadalmi átlag?" - akkor cigányellenes voltam vagy cigánypárti?

Ha megkérdezem, hogy holnap hánykor kel a Nap, akkor Nap-ellenes vagyok?

"Tessék mondani, tényleg sok a korrupt rendőr?" - ez egy rendőrségellenes, vagy a Rendőrségért aggódó kérdés?

Nem veszed vagy csak nem akarod észrevenni, hogy a zsidóság ESETLEGES túlreprezentáltsága igenis vitatéma és indulati téma a mai Magyarországon. Politikai hatásai is van. Hogyan lehet, hogy egy közügyek iránt magas szinten érdeklődő szellem /ez Te volnál :))))/ egyszerűen átsiklik e fölött?

A numerus clausus-t a gázkamra felé tett első lépésként jellemezted. Igaz. Jó volt, hogy akkoriban ez nem volt vitatéma? Hogy a magyar zsidók nem tiltakoztak (nem tiltakoztak), és nem mozgattak meg minden követ ellene (nem mozgattak meg egyet sem.)

Ha Te akkor éltél volna a mostani logikáddal, akkor... A Te logikádra mondta Simon Wiesenthal, hogy többet ártott a zsidóságnak, mint a nácizmus.

(Forrást ne kérj, mert nekem mondta, és remélem, bízol a szavamban.)
--------------------------------

PS: Egy kérdés antiszemita? Megáll az eszem.