ívfény Creative Commons License 2020.11.02 0 0 48269

szia!

látom téged is utolért a villanyautózás!?, mint ahogy engem is.nem lehet elmenni mellette, bárhogy is odázza az ember, ez a jövő! én is fogok csinálni a közel jövőben egy ilyen masinát!már megvan a motor és a vezérlő hozzá, de most egyenlőre, tanuló fázisban vagyok, mert ez nekem is új. a gyakorlat megszerzésére egy kismotorral kezdtem, pár hónapja. sokáig nem nagyon értettem Woodo lelkesedését ezügyben, de mostanra, nagyon is igazat adok neki! ez a fajta járműhasználat egy újfajta élvezetet ad a közlekedésben. én egy kefés targonca motorral kezdtem, mert az volt kéznél, és 4 db olom akksival. gondoltam, kostolgatni a technikát ezek is megfelelnek a célnak? és így is van! de, rövidke időn belűl beszereztem egy kefe nélüli motort és, litium elemeket, amiből pakkot faragtam. asztalon most megy éppen a próba járatás. eleinte én is azt vallottam, hogy nem kell, litium akksi, de rá kelett jönnöm, hogy nélküle nem az igazi az elektromos autózás-motororozás. sőtt! a csekéjke hatótávok miatt, még ez sem az ideális,mindíg azt mondtam, hogy nem jött el még az ideje az e járgányoknak, mert "kicsi még a tankjuk",és ezt most is tartom!, de akinek elegendő a 50-80 km annak megfelelhet. és egyfajta+ élvezeti cikk, ami nem kis pénzbe kerűl, de megéri! miota megy a kis villanymotorom, nem is akarok már benyással kavirnyászni!, mondjuk olomakksikkal a hatótáv, nem sok, kb 15-18km. de tavaszra már benne lesz a litium pakk, azzal várhatóan 40-50 km-erre kitolódik.próbálj meg te is megbarátkozni a litiummal! kellő odafigyeléssel, nem gyúlik, nem robban.

Előzmény: Bakancs4 (48176)