Zombie Creative Commons License 1999.08.29 0 0 2197
Nos, tegnap jottem haza Spanyolorszagbol, es elolvasgattam az elmult ket heti hozzaszolasokat. Eleg elkeserito ami az elmult idoben kialakult. Foleg az szomoritott el hogy a topic-ba rendszeresen is iro, normalis emberek is elkezdtek anyazni. Sracok, miert sajat magatoknak kell rontani a szinvonalat? Szerintetek meger az egesz annyit hogy magatokbol kikelve anyazzatok es lealacsonyitsatok a szinvonalat? Szerintem nem.
wingcommander, ha nem maganemberkent, Star Wars rajongokent, stb. jossz, hanem egy ceg neveben, az a MINIMUM hogy bemutatkozol, elmondod kinek dolgozol, azert hogy hiheto legyen amit mondasz. Mert kulonben ne csodalkozz ha lehurrognak. Az meg egyenesen felhaborito hogy minden indok nelkul feltetelezed Monikarol hogy szandekosan atvert minket.
Bar nekem megvan a velemenyem az InterCom-rol, a Hollywood Multiplex-rol es a magyar filmforgalmazasrol ugy altalaban, de az igazsag az hogy a kialakult helyzetert leginkabb a "hon szeretett" Lucasfilm Ltd. a felelos es nem az InterCom. Pl. Franciaorszagban is csak oktober kozepen lesz a bemutato, pedig az nyugat, sok ember el ott es meg gazdagok is.
Az hogy nalunk szeptember 16. a bemutato napja az nagyreszt a nagyszeru Lucasfilm Ltd. erdeme.
chris7-nek egyebkent teljesen igaza van abban, hogy ha 30 emberrel odamegyek, SEMMI nem akadalyozhatja meg hogy vegyunk 300 jegyet es zartkoruve tegyunk egy mozieloadast. Ezert aztan a korlatozo szabalynak a vilagon semmi ertelme nincsen (amit egyebkent a Lucasfilm talalt ki...)

Spanyolorszag jo hely, ugyan nem egy Amerika, de mivel kozelebb van helyileg meg eletszinvonalban is, jobb kepet kaphat az ember hogy arrafele hogyan megy (es hogy nalunk hogyan kene mennie) a Star Wars bemutatasa. Aug. 20-an volt a bemutato, de nem neztem vegul meg mert sajnos a spanyolok mindent szinkronizalnak :( De legalabb megtanultam leirni es kiejteni a film cimet spanyolul helyesen: La Guerra de las Galaxias Episodio Uno: La Amenaza Fantasma.
SW cuccokat viszonylag surun lehet kapni, poszter, polo mindenhol van, a jatekboltokban vannak model-ek meg figurak, az aruhazakban meg mindenfele mas ruhadarabok. Kivancsi vagyok hogyan lesz ez kishazankban..............

Egyebkent szivesen allok sorba, csak mondjatok meg mikortol kezdjunk :)