CrepOne Creative Commons License 2020.10.30 0 0 16800

Igen. Mivel sokáig volt EGR gondom, amit rendszerint kóddal honorált is, hiába takarítottam azt is + a csöveit, karter csövet, pcv-t cseréltem.. ugyanúgy hibát dobott, sőt.. állandóan tele volt olajos korommal, ezért gondoltam megnézem a lambdát is, de szerencsére az szinte teljesen fényes volt még ( nem is értettem. ) Fújtam egy kis féktisztítót egy mikroszálas kendőre, lehúztam a vezetékét, majd megtöröltem. Alig jött le róla valami kosz, majd ezek után tettem is vissza.

Lassan már a "fél" autó ki lett cserélve.. picit már idegesít a folyamatos "hibalista". Valami mindig van.

Persze, nem új autó, 17 éves..de sosem volt elhanyagolva. 1.tulaj családban volt,női autó,tőlük vettem át, ezért itt-ott apróbb meghúzások, parkolási sérülések, de ezek csak felületiek, nem volt törve. Alapvetően egyben van az autó. Végig vezetett könyv. 10.000 km-ként olajcsere, szűrők + az éppen kopott dolgok. Amiből tehetem/ lehet kapni, gyárit veszek hozzá ( kivéve EGR-t.. ugyanis a gyári az 70 felett volt... :D )

Nemrég volt komplett vezérlés csere, új gyertyák, kábelek, új akku. 4 új gumi. Még műszaki előtt megcsináltam, így a biztos. Az alja is egész jó állapotban van, jöv. hónap elején kap egy alváz / üregvédelmet.

Mostanában viszont legszívesebben eladnám. Nem igazán szeretném az autó árát rákölteni. Munkába járós autó csak.

Előzmény: almaata66 (16799)