John Zero Creative Commons License 1999.08.29 0 0 136
Na, a mai resz a Dead Man's Switch volt (Halott ember kapcsoloja).

Epp most ment le...
Kicsit erdekes lett a vege is...

Az egesz resz jo volt, szinvonalas. Mar az otlet is tetszett, szerintem zsenialis.

Az elejen meg azt gondoltam, hogy ez aztan bombabiztos megoldas. (Persze semmi se az.)
Egyetlen "gyenge pontja" az 5 ember, aki el van temetve.
Es a vegen megse ezen bukott meg.

De nem teljesen ertem... Szoval szerintem nem bukhatott volna meg (na jo, elvileg kinzassal/agyszivassal tenyleg kiszedheto az informacio a birtokosabol).
Honnan tudtak az alienek, hogy kinel van ez az informacio, ki az, aki egyaltalan tud a vedelmi rendszer letezeserol?
Bar az is lehet, hogy az emberek megolese utan vegigolvastak minden informaciot (titkos, katonait is), es onnan jottek ra. Vagy lehet, hogy a targyalasok soran vetettek be a vedelmi rendszert, mint egy utokartyat, es igy derult ki, hogy letezik (ami utan nyilvan elkezdtek keresni).

Az az erdekes, hogy az kivalasztott embereket olyan helyzetbe akartak hozni, hogy ne kelljen donteniuk, ne legyenek megteveszthetoek.

Azt is elkepzelhetonek tartom, hogy a tobbi orszagban az idegenek hamarabb megtalaltak a bunkereket (konkretan a pszichologusnoet), de az USA-beli az el volt dugva erosen, igy onnan nem tudtak hatarido elott kiszedni a dude-t (ezert kellett a csel).
Ha emlekeztek az elejere, a katona azt kerdezte a fonoktol, hogy miert nem egy hegyben van a bunker?
Hat azert, mert remelhetoleg az idegenek is igy gondolkodnanak...