CrepOne
2020.10.28
|
|
0 0
16795
|
Köszönöm. Igaz, már tárgytalan, mert sajnos annyi meló jött össze, hogy nem lett volna időm megcsinálni, viszont kb 500m-re van egy szerviz elvittem ma délelőtt oda, kicserélték. 9000-t kértek, egész baráti szerintem. 2 első gátló, porvédők, + torony szilent+ csapágy csere volt.
2. tulaja vagyok,de családban volt. Mint megtudtam még a GYÁRI volt benne az első, és a hátsó is.. jól bírták, na.:D 255.000 van most benne.
Viszont.. ~2 éve volt műszakin, akkor csak torony csapágy+ szilent lett cserélve..most viszont megint kellett.. Ilyen hamar "megette".. normális ez?
Illetve.. Most, hogy ki lett cserélve a gátló+ szilentek.. van egy kb ~1cm-es rés fent a kasztni, és az a fém kör alakú lemez ( alátét ?! ) között.. Ez rendben van így? Avagy annak teljesen rá kellene feküdnie a karosszériára? Sajnos nincs tapasztalatom vele, mert hozzám már az erősen elhasznált szilentekkel került, ettől mondjuk sokkal nagyobb hézag volt, néha picit még szinte kopogott is. Kerékcsapágyak is lettek cserélve kb 2 hete.
Picit aggódom, hogy jól van-e ez így, vagy valamit elronthattak ?!
Köszi.
|
Előzmény: phillipo654 (16793)
|
|