Ilhilla Creative Commons License 2020.10.28 -5 2 603

Szerintem a gazdák közül egyedül Betti gondolja komolyan ezt az egészet! Neki vannak komoly meglátásai, ő értékeli a férfiak viselkedését, elmondja a benyomásait, meglátásait (igaz, a negyedik férfival még nem is volt kettesben). Én Csanádot, Csabit és az "ismeretlent" elengedném, a "pisis" illene hozzá. 

Roland imádja, hogy körberajongják a nők, neki nagy buli ez az egész, a szlovák anyuka helyesen döntött, hogy önként hazament, neki nem rejt "aranyat" ez az egész! Azt láttam, hogy Roland a szemüveges lánnyal kapcsolatban is döntést hozott magában és marad a táncoslábú és a fiatalka (nem akarom a neveket keverni), lehet, hogy előbbi marad.

Petinek imponál, hogy három nő lesi minden szavát, mozdulatát, de látom rajta: Virágot csak azért tartja bent, mert azt mondták neki, a műsor ezt kívánja, de minden porcikájával Lauráért van oda. 

Szabolcs valószínű, hogy a popsikirálynőt tartja meg, mégis csak hatottak rá azok a combok és a dekoltázs! Az egyetemistán kiakadt, amikor a sminkjét féltette. (Én összepisiltem volna magam a félelemtől mögötte. :D). 

Előzmény: GPS (599)