Igen, kicsit már fárasztó, hogy a csaj előéletével jön azok után, hogy lezártnak tekinti, meg hogy őt ez nem zavarja... aztán meg papol az őszinteségről, de akkor kérdem én, hogy hol van itt az őszinteség, mert ezek szerint mégis zavarja... mindegy, a randin már illett volna rendesen randiznia és kedveskedni Edinának, ha érdekli komolyan a lány, vagy hagyja a fenébe. Érdekes már pár napja nincs szó a 22 évesről azzal mi van?!...
Az még mindig zavar, hogy hosszú időkre magukra vannak hagyva a lányok és unalomból egymást kezdik ki, ez legfőképp Petinél látszik. Nem tudom, de nem lehetett volna olyan időszakot kiválasztani, amikor kevesebb a teendő, vagy mi a céljuk ezzel?! Értem én, hogy műsor szerkezetileg ez lehet optimális, de egyébként méltatlan állapot, én ha csaj lennék és ezt tudom, tuti nem megyek bele ilyen körülményekbe. Az meg, hogy Virág elindul a sráchoz piknikezni a másik kettő meg mint valami vadászkutya üldözi őt, miközben az egészet valami stáb követi hisz a kamera forog végig ugye, már vicc komolyan, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek és ezért a szánalomért csajokat tegyem felelőssé vagy a produkciót.