woland Creative Commons License 1999.01.27 0 0 6
Szia Sanchi!

Bocs, hogy itt valaszolok, de a rolad nyitott topikban szandekosan otthagytam a felkegyelmueket, hadd tobzodjanak magukban.

Annyit meg megjegyeznek a topikkal kapcsolatban, hogy a szamtalan primitiv mocskolodas kozott, amivel engem ~tamadtak~,
volt olyan is, amiben azt kertek tolem szamon, hogy miert ~bantalak teged~ ezzel a topikkal.
Mondjuk akkor kozbeszolhattal volna, de mindegy.
Valoban ritkabban vagyok mostanaban, ennek oka, hogy ezekben a napokban ugyan van net-hozzaferesem, am a kovetkezo idoszakban beutazom az eszak-amerikai kontinenst Mexikotol Kanadaig, igy nem mindig leszek gep kozeleben.
Mint ahogy az elmult hetekben sem volt mindig idom, bar eppen San Franciscoban vagy Los Angelesben kivalo net-hozzaferesem van.
Azzal gondolom egyetertesz, hogy szorakoztatobb a Long Beach-en napozni, vagy a Sierra Nevadaban turazni, mint itt kioktatni egy-ket fogyatekost.
Ettol fuggetlenul amikor tudok, benezek, es ha heteken at nem jelentkezem, akkor sem tuntem el.
Irtad, hogy gondjaid voltak egy/ket emberrel<
ok termeszetesen nem a ~beosztottjaim~, mint ahogy te is tudod, partalkalmazottak itt inkabb a ti oldalatokon nyomulnak, Szabados Madar es Hriczu Anita SZDSZ-alkalmazottak szemelyeben.
Es ok legalabb bevalljak, a BIT-es haverjaik inkabb sunyibbak.
Egyebkent Sanchi ennyi topik mar gombocbol is sok lenne.