miajó1 Creative Commons License 2020.10.20 0 0 25

nem en beszelek hanem Rush Limbaugh    ma   radioban    delutan fel 3        amerikat nem az elnok iranyitja hanem a DEEP STATE   =  mely allam    ezen azt erti hogy csilliardosok = penzenberek es WASHINGTONI burokratak NEM A constitution = 178? alkotmany akarjak HANEM A GLOBALIZACIO hivei    a vilagot akarjak uralni elsosorban azert hogy KINA ne dominaljon        bizonyitek : hunter biden e-mail-ei      az FBI burokratainak megvan      de nem arra hasznaljak amire egy NEMZETallamnak kellene hanem ulnek rajta es ha sleepy joe NYER akkor AZZAL FOGJAK ZSAROLNI droton rangatni       Trump azert szenvedett 4 evig mert ot is VEGIG ZSAROLTA A DEEP STATE AZ FBI-on es egyeb burokratao keresztul de TRUMP azt mondta FUCK YOU   en egy csillardos vagyok szaros burokratak ne zsaroljanak       ezert gondolkozik azon ha veszit elmegy kulfoldre mert a globalista NEMZETIETLEN burokratak BOSSZUJATOL FEL      na   lehet agyalni    de engem hiaba tamadsz en csak leforditottam RUSH LINBAUGH talk show - jat     guglizd ki ki az a rush limbaugh