Tocy92 Creative Commons License 2020.10.19 0 4 16445

Ez a keret kurvára nem a kiesés elkerülésére alkalmas csak, simán 8-ban lehetne vele lenni, ha edző ülne a padon. De mivel csak bohóc ül, így kurva nehéz. Ez amit tegnap bemutattunk, vérlázító volt és ha most láttam volna először, nem is lennék kiakadva, de mivel hatvanhatodszor néztem végig, hogy a nyócszáz értelmetlen, lassú, semmitérő zárás után marad 4 másodpercünk, hogy valaki egy-egyben megoldja, így nem tudok mit mondani: edzőbajunk van, évek óta, kész, pont. Ez a játékrendszer, amit Ádám támadásban csináltat, már évek óta idejétmúlt, anno Raivióval, meg Markóval fasza volt, vagy amikor Puljko a semmiből dobott 5 triplát, vagy amikor Fodor zseniből megoldotta. Ezek az idők elmúltak, a kosárlabda is változott sokat, meg a keret se olyan. Nem tudunk egy sima pick-and-rollt játszani a támadóidő első hat-hét másodpercében... ha meg már ilyen sokzárásos, handoffos szart próbálunk, akkor esetleg legyen benne dinamika, lendület, hogy az ellenfélnek reagálni, mozogni, védekezni kelljen. De nem kell, csak totyogni jobbra-balra, mert olyan lassúak vagyunk, hogy az fáj. És ez nem a keret hibája, pontosan ugyanezt csináltuk két éve Lilovékkal, hónapokig néztük ezt. Ez nem azon múlik, hogy Sinovec kezéből kiesik-e a labda...

Mondjuk Curry nekem eddig csalódás, az első két meccsen sem volt olyan higgadt és "mester", mint ahogy vártam tőle, de azokon nem játszott azért rosszul. Na most nagyon.