Ahhoz is joguk van a saját szerverükön, hogy FORMAT C: és többet nincs FB, de természetesen bárkinek joga van emiatt siránkozni. Azt én értem hogy szörnyűségességesség mindez, viszont ha jogszabályba ütközik akkor nyilván bírósághoz lehet fordulni és visszakövetelni a befizetett használati díjakat.
Meg ugyebár egy NYT cikket nem csak az FB-re lehet feltenni hanem a NYT szerverére is, ha pedig hozzájárulnak akkor az én szerveremre is, mitöbb talán ide a fórumba is, amit aztán az linkel aki csak akar. Viszont ha olyan fasz valaki hogy csak az FB meg a Twitter létezik neki, az beledőlt a saját dugájába.
"a két cég (alsóbb) vezetője aki érintett az mostani ugyben CSATLAKOZOTT BIDEN választási kampányához."
Bármelyik állampolgárnak jogában áll bárki kampányához csatlakozni és támogatni azt, ha ez bánata a cégtulajdonosnak majd kirúgja őket, ha pedig örül neki akkor fizetésemelést kapnak.
"Most valahogy kussban van az a demokrata oldal"
-Nyilván azért mert győzni akarnak a választásokon és nem veszíteni, ennek érdekében pedig hatásos módszereket keresnek nem pedig sajátmaguk ellen keresnek érveket.
Fogadtam a feleségemmel egy pezsgőben hogy Trump fog nyerni, de ha Biden, akkor is együtt isszuk meg csak én fizetem. Az egész nem ér annyit hogy felmenjen miatta a vérnyomásunk, elnökök jönnek és mennek.