"...Szerintem a főcim animáció és főleg a szöveg egyszerüen rettenetes..."
Tehat, amirol szo van:
A hiba nem az On keszulekeben van. Ne probalja beallitani a kepet! Folyamatosan ellenorizzuk az adast. Mi uraljuk mind horizontalisan, mind vertikalisan. Elaraszthatjuk Ont ezer csatornaval, vagy kinagyithatunk egyetlen kepet kristalytisztava. Es ez meg semmi. Hozzaidomithatjuk a latasat barmihez, amit csak a kepzeletunk felfoghat. Iranyitani fogunk mindent, amit csak lat es hall.
(...zene, fogaskerekek forognak, matrixok suhannak at a kepen, majd raketak suvitenek el a kepernyo belseje fele. Amikor a masodik raketa vege eppen eltunik a messzesegben, a hang folytatja...)
Hamarosan ateli a borzongo amulatot a rejtely lattan, ami a lelek legbelso melyetol a legvegso hatarig terjed.
(...Bejon az Outer Limits felirat. Amikor, az Outer szo `r' betuje eppen beer a kepbe, elhangzik a focim...)
Vegtelen Hatarok.
(hmmmm... mintha kimaradt volna valami)
A focim szovegetol az elso idokben szinte rosszul voltam, annyira bombasztikus es hatasvadasz (...hamarosan ateli a borzongo amulatot...). Egyes reszeit nem is ertem (...mi uraljuk mind horizontalisan, mind vertikalisan...).
De aztan annyiszor hallottam, hogy szinte megszerettem :)))
P.S. Lejjebb mar irtam, hogy erdekelne ennek a szovegnek az angol valtozata hangfile-ban, a szovege, de meg jobb lenne mindketto :)
Nem tudja valaki megszerezni? Kivancsi vagyok milyen lehet.