ds9 Creative Commons License 1999.08.23 0 0 2109
Kedves wing commander !

Mint ezen topic elindítója és ( részben ) életben tartója, igen nagyon köszönöm, hogy idejöttél és beleszartál a levesestálba.

Mint a SW téma relatíve jó ismerője, én teljesen tisztában vagyok a LucasFilm által hozott intézkedésekkel, ha lefelé haladsz a topicban pontosan meg is találod őket.
Azonban úgy gondolom, hogy azok az intézkedések amelyek az USA-ban ( és valószínüleg máshol is ) a LucasFilm jogosnak tart nem biztos, hogy egy ilyen komoly országban mint a miénk is nagyon okosak.
És akkor már ne is beszéljünk katasztrofális cégetekről, lásd ocsmány SW multiplakát és az egész no-kampány amit csináltok, pedig már csak 24 nap a bemutatóig .
Azt hiszem egyébként a legjobb negatív kampányt itt te adtad elő, mert ha tényleg az InterComnál dolgozol akkor talán nem egy ostoba hotmail címmel kellett volna itt téríteni és ha aggályaid lettek volna akkor nem itt nyílvánosan hanem emilben Mónikának kellett volna elküldened ezeket.

Mivel nem ezt tetted ezért szerintem egy igazi pöcs vagy, már elnézést a többiek felé elitélhető viselkedésem miatt. Tökéletesen bebizonyítottad nekem eddigi elméletemet az empírikus vállalati gondolkodásról, amitől eddig is forgott a gyomrom. Gratula !!

Az az egyetlen dolog nyugtat meg, hogy én már Májusban láttam az USA-ban a filmet 5x és eddig is fel voltam háborodva azon ( főleg embertársaim miatt ) , hogy nem mutattátok be a filmet legalább Augusztusban, úgyhogy te ne nagyon okoskodjál, foglalkoznátok inkább azzal, hogy a filmeket ÉRTELMESEN, HELYESEN FORDÍTVA FELIRATOZZÁTOK, vagy NE CSINÁLJATOK OLYAN SZAR SZINKRONOKAT !!!!!!!

Arról nem is beszélve, hogy megnézvén a filmes híreiteket, épp most olvastam, hogy biztossá vált a MIB folytatása, csak úgy közölném, hogy a legutolsó hírek szerint Barry Sonnenfeld azt nyilatkozta, hogy a filmet nem lehet megcsinálni, mert a sztárok, Spielberg és ő annyi pénzt vinnének el, hogy a Sony-nak minden befolyó 100 dollárból nekik 110-et kellene fizetni.
Vagy nem ő rendezné, nem Spielberg lenne a producer és nem ugYanazok a főszereplők.

Egyébként profik vagytok.