Hat, megvolt. Norvegiaban aug 20-an mutattak be a filmet, juli 23-tol lehetett jegyet rendelni. Az elso hetvegere a tuti THX moziban 15.000 jegy volt kaphato (vetites around the clock), ebbol juli 23-an mindossze 3.000 (!) db fogyott el. 22. vasarnapra vettunk jegyet, mert tudtuk hogy szombaton nem fogunk raerni. Erre mit hallok aug 20-an penteken: meg mindig van jegy. Besetaltunk az uresen kongo jegypenztarhoz, es vettunk jegyet ejfelre a 10. sor kozepere, 18 oraval az orszagos bemutato utan gyakorlatilag aznapra.
A demo filmek utan (sorrendben THX, SDDS, Dolby Digital Surround EX ) az elso dobbenet: az egyebkent MINDENT eredetiben hagyo norvegok a "Long time ago..." feliratot norvegul irtak ki. Futtykoncert. Nana, ejfelkor csupa expert ult a nezoteren. Star Wars felirat: ujjongas, taps. Alcim: "Den skjulte trussel" majd az egesz bevezeto szoveg norvegul. Hoborges.
Amugy nem is tudom hogy igazabol tetszett-e, neha nagyon lassu volt, egy 5 percet bele is aludtam (tudom hogy ez gyalazat), mindenesetre elmentem megnezni vasarnap is. Az biztos hogy sajnalom azokat akik megneztek a CD-t, mert a remego moziepuletet PC-n nehez helyettesiteni....
Ja, nem tudom elhangzott-e mar: a vegen a stablista zene elhalkul es ket Darth Vader lelegzes hallhato....