Ezt a nyeregalattpuhítjákolást jó lenne egyszer, s mindenkorra lezárni, ugyan is tény! Valoban tettek a nyereg alá a sokat lovaglók friss súst, ha a nyereg véletlenül föltörte a ló hátát, így a seb nem fájt annyira, sokkal gyorsabban gyógyult, sőt katasztrófa-helyzetben lehetett folytatni a lovaglást is - még ha rövid ideig is!
Hogy mit tartanak, arról egy konkrétum: a Germánban létezik egy kifejezés: zigaunerfolk! Ezen a magyarokat értik! Ha megnézzük milyen cigánykodás folyik a Magyar Törvényhozásban, igazuk is van!
Egyébként látszik a jóindulatod, hogy meghatározd ki magyar, ki nem, csak épp kissé zavaros, kissé kavaros, kissé csurkapistásra sikeredett!
Egyébként nem könnyü amivel próbálkozol, nem is lehet egyértelmüen deklarálni, értelme sincs!
Az viszont igaz, nehezen tudom elképzelni én is azt, hogy egy szudáni magyar, vagy egy vietnámi...
De a gyermek, ha egyik felmenője magyar, itt él, nevelkedik, már miért ne?
Egyébként most ahogy visszaolvasom mit is írtam, jövök rá, milyen baromság is ez az egész kirekesztősdi, és mennyire nincs értelme, csak a kirekesztettek, szomszédaink bosszantására való!!!
HÜLYESÉG!!!