Varázsos Barát Creative Commons License 1999.08.19 0 0 2076
Ha még a kalendárium nem mutat is kétezret, azért a hozzászólásokban már elérkezett ez a sokaknak oly bűvösnek tűnő szám..:) Öröm a köbön!
Bravó minden lelkes témakör-éltetőnek! Szerencsére ez nem aféle klinikai életbentartás, és én is bízom benne, hogy a forgalom szeptember közepétől felélénkül majd, továbbá hogy rengeteg dolgot, amelyeket már rég leírtak ide, újra meg fognak kérdezni...

Akkor jöjjön az ígért (tökéletlen) fordítás:

A ShowBiz nyitólapjáról:
A CSILLAGOK HÁBORÚJA 3. EPIZÓDJA "NAGYON, NAGYON, NAGYON SÖTÉT" LESZ, NYILATKOZTA LUCAS

George Lucas felfedte, hogy a legutóbbi Csillagok háborúja-trilógiájának a harmadik filmje "nagyon, nagyon, nagyon sötét" lesz. A brit Empire magazin legutóbbi számában Lucas a következőket nyilatkozta: "Bármekkora képzelőerővel sem tekinthető vidám filmnek. Ez tragédia lesz. Az emberek a Csillagok háborúja filmeket vidám filmekként skatulyázzák be. Hogy mit kezdenek majd egy tragédiával, azt nem tudom." A következőket fűzte még hozzá: "Ez lesz valószínűleg a Csillagok háborúja filmek közül a legkevésbé sikeres - de ezzel tisztában vagyok." Lucas azt is jelezte, hogy a következő Csillagok háborúja film szerelmi történet lesz, így jóval kevésbé lesz olyan "gyerekfilm", mint a most futó. Megerősítvén {? segítsetek, nincs szótáram!}, hogy az első három {SW-}filmjének brit rajongóitól számos kritikát {? mi ez a flak?} kapott, Lucas a következőket mondta: "A rajongók várakozásai jelentősen eltúlzottak voltak, olyan filmet akartak, amely majd megváltoztatja az életüket és az lesz a Második Eljövetel. Én erre nem vagyok képes. Ez csak egy film."
Lehet, hogy 'sötét' helyett inkább 'borongós', vagy 'szomorú' is illene a 'dark' megfelelőjeként?