cobra46 Creative Commons License 2020.10.04 0 0 2027

Sziasztok!

BMW  E90 -be beszerelt   V5C-M631 CAN-es Tolatókamera inteface probléma!
Egy 318.D 2008. E90-es., I-Drive-s. , egy "Menü" gombos, PDC nincsen, autóba van beszerelve.,az interface táp bekötések Ok, CAN hiba nincs, minden müködik az autón, fulldiagban sincs hibakód.Csak hátsó kamera lett fölszerelve valahol-annó.., tolatóba pozicióba"kapcsolva se kép se hang" figura van. Az interface-nek van analóg bemenete is a tolatólámpáról., ezt használták fel a beépitésnél, ugy hogy a közvetlenül hátsó tolatólámpa vezetékéről elörehuztak egy vezetéket az interface Fehér tolatólámpa bemenet analóg vezetékére., rückvertz állásban itt meg is van a +12V.., A kamera plusz vezetékét is előrehozták és az interface konfigurálható +12V (1A) Zöld vezetékére kötötték.
Ennyi müküködés van összesen: I-drive MENÜ gomb kb 5mp-ig nyomva bakapcsolódik a video forrás kimenet állás, és a hátsó kamera teljesen mükődöképessé válik élőben is. Csatolt beépitésiből azt véltem kiolvasni., hogy utánszerelt kameránál az "OSD/Misc menüből konfigurálni kellene elöszőr., és hogy ez az I-Drive-ból elérhető volna.., de én nem tudok belépni ebbe a menübe.Nem kizárt hogy nem jól értelmezem a belépési folyamatot?? Egyébbként Gyári menübe betudok lépni stb.
Sajnos nem tudom., a nem müködő kamera elözményeit, mert igy hibásan lett véve.

Nagyon köszönök minden segitséget, tanácsot!