GPS Creative Commons License 2020.10.03 0 0 66369

Hééé, kollégák - félre tetszettek érteni!

Én a városról, mint üdülő-településről beszéltem - ti meg a kempingek belterületéről.

1) A kemping az egy szálláshely - abban tökéletesen igazatok van, hogy legyen egy óra, ami után kuss legyen mindenkinek. Ezzel nincs is semmi baj.

2) A baj azzal van, hogy az egész település ilyen. Pedig az okos üdülőtelepülés minden rétegnek szolgál kikapcsolódással - és ezalatt ne csak a tinédzsereket, vagy szűk huszonéveseket értsük, mert nem igaz, hogy csak ők szeretnek bulizni.

Példaként említem, hogy a kempingen belül is van szezononként 1-2 (nem több!), előre bejelentett  "nyitott éjszaka" - amikor  engedélyezve van a bulizás a helyi étteremben (élőzenével, mindennel).

A legutóbbi szezonzáró buli olyan fergetegesre sikeredett, hogy hajnali 4-kor is alig akarták abbahagyni - holott (és ez az üzenet): a táncoló-bulizó közönség 99 %-a a 40+ korosztály volt.

Tehát én nem a kempingen belüli dajdajozást hiányolom - hanem azt, hogy a városon belül sincs (vagy alig van) olyan hely, ahol ezt megtehetné a vendég.

A 10 óra utáni utcai sivárság és kihaltság szerintem meg kifejezetten lehangoló egy üdülőtelepülésen - holott igény az lenne másra is, mint alvásra.

.