ezerkilencszáz90
2020.10.03
|
|
0 0
66368
|
Nekem semmi bajom a 11 utáni csenddel és nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok. Írod, hogy nyaralás bulizás. Mi speciel pihenni megyünk nyaralni. Vagyis mennénk de sok helyen éjszakába nyúló részeg ordibálás van. Szerintem meg ezt otthon is meg lehet tenni, nem feltétlen kell egy kemping nyugalmát beáldozni.
Egyszóval nem vagyunk egyformák. Tudom vannak helyek ahol a bulizás megy, ezeket kerüljük de amikor egy kb 200 fős kempingben 6-8 részeg barom éjszaka ordibál mert hurrá nyaralnunk, az a bunkóság netovábbja. Persze lehet mondani, hogy aki a nyugalmat keresi menjen tanyára, de ugyanezt megtehetik azok is akik nem a pihenést kedvelik.
Almádira visszatérve eltér a véleményünk. Sok éve a kedvencünk. Általában a kikötő oldalán tanyázunk közvetlen a parton. Pár éve kialakult egy full gazdag állandó lakókból álló társaság. Jelzem nem a gazdagságukkal van bajom, ez sosem érdekelt, hanem a mentalitással. Úgy viselkednek, a pár napra érkezőkkel mintha csak általuk megtűrt kempingezők lennének. Hol az egyiknél, hol a másiknál vannak "bulik", átjárnak más területén, a kutyákik odapisálnak más elősátrához és bunkóskodnak ha odébb kell állni az autóikkal mert a szűk úton nem lehet bemenni tőlük a parcellában. Egyszóval ez nem egy nyugdíjas központ filing szerintem. |
Előzmény: GPS (66366)
|
|