Nem tudom hogy segít-e de a saját tapasztalatomat leírom.
Tavaly a hálóba (családi ház szigeteletlen az épület sarkán helyezkedik el) beállítottam egy fűtő panelt (Thermor SOPRANO-Sense-2 1000W). Rátettem egy fogyasztás mérőt a napi átlag fogyasztása 7-10 KWó. Amikor dolgozunk 19 fok itthon levéskor 22fok.
A klima fűtéssel nekem az a bajom hogy folyamatosan zúg. Amikor ott kint hideg van és nagy a pára akkor gyakran lefagy (bár az újaknál ez állítólag nem gond).
A fűtő panel teljesítményét ugy tudod belőni hogy kb 30-35 Watt szükséges légköbméterenként. Tehát a 12 m2-es hálódba 1000-1200 wattos. Akkor tud gatdaságos lenni ha max 1/3 időszakot üzemel tehát naponta max 8 órát.
Csak egy ötlet. Vegyél az egyik helységbe és akkor tudsz következtetni a többire.
A havi 20-25 ezer az szerintem brutál sok. Köszönhető ez a konvektor igen alacsony hatásfokának.
A 32 Amper valamivel több mint 7KW ot bír el. De kalkuláld bele hogy a hütő is fogyaszt meg még a csuda tudja hogy mi megy villanyról. Még szűkítheti a lehetőséget hogy milyen a lakás huzalozása, kis megszakító elosztása. Gondolok itt arra hogy pl a konyhában amúgy is sok fogyasztó van általában.