fekvőrendőr
2020.10.01
|
|
0 0
66357
|
Tavaly Boszniában nekimentem egy járdaszegélynek a sötétben, kapott egy nagyot a torziós futómű, csálén kacsázott a kerék, alig tudtam vele hazajönni. Végül is megúsztam annyival, hogy egy vadonat új kereket megevett, de hazaértem. A tavasszal kerestem, hogy hol tudják megcsinálni, volt hogy komplett hidat akartak cserélni aranyáron, hol minden szakértelem nélkül akarták vállalni, hátha sikerül. A Kempingvilág elvállalta, hogy kiveszi a hidat a lakó alól, és ajánlottak egy kecskeméti céget, aki profin javítja ezeket a futóműveket. Beszéltem velük, mondták, hogy vigyem el hozzájuk a hidat, felújítják. Így kerültem a Knott Autoflexhez. https://www.autoflex.hu/ Profik! Németországból kellett neki hozatni alkatrészt, mert mivel lakókocsihoz kell, nem egyszerű utánfutó alá való kivitel kellett. Bő három hét után tegnap hazahoztam a tulajdonképpen új hidat, a jövőhétre kész lesz a lakó. Nagy köszönet a Kempingvilágnak és az Autoflexnek a profi, segítőkész munkáért! Remélem senkinek se lesz szüksége erre az információra, da ha kell, már nem kell keresgélni.
A régi úton Kecskemétre:
Az új útban haza:
Gyakorlatilag a BPW futóműből csak a híd váza maradt, új fék, lengőkar, fékkötelek, a gumialkatrészek mind Knott. A lengőkar jóval robosztusabb kivitelű mint a régi.
|
|