78iztg Creative Commons License 2020.09.30 0 4 26499

en eloszor fekve neztem        tehat kb  3-4 meterrol       ugyhogy nem volt eles a bides arca      utana vagy 15 - szor ismeteltek         es egyszer 20 centirol lattam az arcokat       75 eves a szemem ugyhogy wkkor lattam minden vonalat elesen        a bides arca olyan mintha egy - tukzassal - ezereves egyiptomi mumia arcat nezned         rettenetesen betegesen oreg venember arca van       a masik fontos dolog a fia hunter        volt hivatasos katona es irakban is volt       kibasztak kirugtak a hadseregbol       erted  kirugtak valami miatt     az edesapja a bides biden se tagadja hogy evekig nem dolgozott mert ki kellett gyogyulnia a drogokbol       egy drogozo beteg emberi roncs volt       evekig nem volt allasa     erted     mert drogos junky volt nem dolgozott     aztan apuci elvitte ukrajnaba kinaba moszkvaba ahol putyinek milliokat adtak a drogos beteg hulyegyereknek      micsoda meghato az apai szeretet     nyilvan te es en is ezt tennenk szerenyebb modon     ez a ketto dolog a lenyeg   dehat amerika ugyanolyan hulye mint mi magyarok     mindenrol ugatunk fossuk a szot csak a lenyegrol nem        tragedia lesz ha a bides gyoz    komolyan aggodom    

Előzmény: Wurlitzer a verglis (26498)