78iztg
2020.09.30
|
|
0 4
26499
|
en eloszor fekve neztem tehat kb 3-4 meterrol ugyhogy nem volt eles a bides arca utana vagy 15 - szor ismeteltek es egyszer 20 centirol lattam az arcokat 75 eves a szemem ugyhogy wkkor lattam minden vonalat elesen a bides arca olyan mintha egy - tukzassal - ezereves egyiptomi mumia arcat nezned rettenetesen betegesen oreg venember arca van a masik fontos dolog a fia hunter volt hivatasos katona es irakban is volt kibasztak kirugtak a hadseregbol erted kirugtak valami miatt az edesapja a bides biden se tagadja hogy evekig nem dolgozott mert ki kellett gyogyulnia a drogokbol egy drogozo beteg emberi roncs volt evekig nem volt allasa erted mert drogos junky volt nem dolgozott aztan apuci elvitte ukrajnaba kinaba moszkvaba ahol putyinek milliokat adtak a drogos beteg hulyegyereknek micsoda meghato az apai szeretet nyilvan te es en is ezt tennenk szerenyebb modon ez a ketto dolog a lenyeg dehat amerika ugyanolyan hulye mint mi magyarok mindenrol ugatunk fossuk a szot csak a lenyegrol nem tragedia lesz ha a bides gyoz komolyan aggodom |
Előzmény: Wurlitzer a verglis (26498)
|
|