A Sporttárs Creative Commons License 2020.09.29 -4 0 96276

Megkapjuk a másik topikban. :))

Amúgy most nem is érzem, hogy idegeskedni kellene, legalábbis nem olyan miatt, amiről tehetünk. 10 napja nem edzhet normálisan a csapat, de ennyi idő semmittevés után kénytelen lesz meccset játszani. Szerintem ez a sérülésveszélyt meg az élettani hatásokat tekintve legalább annyira veszélyes, mint fertőzöttekkel játszani, csak a szabályzat szerint ez nem érdekli a szövetséget. A Pécs leadott annyi nevet (közte volt 15 éves játékosé is...), amennyi már elég, hogy halaszthassanak, miközben azért van 7 egészséges játékosuk, akikhez oda lehet tenni 5 juniort, szóval semmivel nem kevésbé alkalmasak meccsre, mint a másfél hete nem edző Alba.

Amúgy úgy tudom, a bérletesek a tavalyi bérlettel bemehetnek szombaton a meccsre ingyen, de más nem. (Mivel a bérletesek száma kb le is fedi a csarnokban jelenleg felszabadítható helyek számát.) A Szolnok nyilván kapva kap az alkalmon és baszik halasztani, ezt is meg lehet érteni, nemcsak azért, mert így van esélyük nyerni, hanem mert ebben a helyzetben az a jó, ha legalább amit le lehet játszani, az ne maradjon el. (De azért inkább az előbbi. :))))) ) Szóval lesz meccs, részünkről szerintem max egy félidőre elég erőnléttel és szuflával, de legalább az Olaj elbízhatja magát a szezonra nézve. :) Viszont a nagyobb baj, hogy könnyen lehet, utólag ezeknek a meccseknek sem lesz semmi jelentőségük, mert ha egy csapatnál mondjuk januárban baszik be a Covid, az onnan hova halaszt? És még az is benne van a pakliban, hogy megint nem ér véget a szezon. De az már most biztos, hogy tervezni és latolgatni előre felesleges.

Előzmény: Feffo (96275)