krizsi_l Creative Commons License 2020.09.28 -2 0 9213

Az idei topiktali meglehetősen döcögősen indul.

Míg nem volt érvényes elképzelés, lehetőség, nem írtam.

Az idei év elejétől középiskolai tanárként egészítem ki  a nyugdíjamat. Addig nem tudtam időpontot választani míg meg nem lett az órarendem. Esetleges pénteki sok órás nap végén nem lehet elindítani a találkozót. Mire meglett az órarendem két időpontot kellett lemondanom mivel az én bizonytalan foglalásom biztos jelentkezők vitték el. Ezután a pénteki elfoglaltságom figyelembe vételével (egyik heti órarendemben 7 óra van) az október 9-10 maradt, a szokásos 3 napot kettőre redukálva a Covid miatt.

Ezzel is sokáig bizonytalankodtam, távolinak tűnt az időpont a járvány terjedését figyelembe véve. Másfél hete írtam levelet a szokásos kőrnek a jelentkezéssel kapcsolatosan, a mai napot szabva határidőnek, hogy látható legyen kikre számíthatunk.

Sajnos a jelentkezések nem teszik lehetővé a kétnapost sem, így egy napra csökken az idei találkozó:

Október 10, szombatra.

Ekkor sem a szokásos erdei iskolában leszünk de továbbra is Annafürdőn, a vendégházban. Itt egyszer már voltunk, mikor egyszerre két csapatnak osztották ki az iskolát.

Kérem, hogy akit érdekel és eddig nem kapott levelet az küldjön nekem. A címem nyilvános.