cx25tri Creative Commons License 2020.09.28 0 0 49242

Sziasztok, 

ujdonsült 406 tulajdonoskent meg ismerkedünk az autommal (ami egy 99es 406 kombi 2,0 110 LE-s darab) velemenyeteket szeretnem kerdezni.

Ami kb rögtön feltünt vasarlas utan, kb. harom hete, hogy ez a sokadik szervokormanyos autom, de kb. ennek a legnehezebb a rasegitese. Parkolaskor, lassu haladaskor rendesen nehezkes, szerintem a kelletenel nehezebb is tekerni a kormanyt, varosi temponal, lassu haladasnal is, de orszaguton, autopalyan kb. teljesen rendben van, kicsit ott is a nehezebb fajta, de nem veszes.

Gyari meretü nyari gumik vannak rajt, nyomas rendesen beallitva (mikor elhoztam az autot tul voltak fujva, akkor könnyebb volt de en az ajanlott nyomassal hasznalnam, ugy is rendben kene lennie). 

Szerintem nem huz semerre az auto, fek nem fog be, futomu nem tunik lazanak, gumik egyenletesen kopva.

Valaki tapasztalt hasonlot, illetve masok szerint is "nehezkes" a 406 kormanya, vagy valami hibat sejtsek valahol? Futomü allitason meg nem voltam, de tervben van, valami mas ötlet, kormanymü keszülö hibaja, ilyesmi?

Az autoban ora szerint 230 ezer km van, rögtön vasarlas utan meg a kormanyszervoban "csereltem" olajat, (megbontas nelkül, majd egy liter olajat leszifonoztam, es ujat utantöltöttem, ezt majd meg megismetlem, artani tuti nem artott, de szerintem nem is hasznalt, olajfolyas sehol nincs, stb.

Szoval barmi ötletet, tapasztalatot szivesen varok!

Köszönöm Elöre is!

Mikee