hellow
tök jó hogy van már van 1 ijen fórum is!
most kiöntöm a szívem...
először is le kell szögeznem: ízig-vérig TV3 rajongó vagyok. (asszem nyitok is TV3 topicot) Majdnem minden jó amit itt adnak le, de azért vannak kivételek (pl. Kulcsember, Matlock, Walker).
De a jobbak közül is a legjobb a VH.
Most gyorsan leírom a leg-leg-leg részeimet ! (ezt Ti is megtehetnétek!)
(a címeket sajna nem tudom...)
-A legjobb : Mikor a földet megszállták a Tork nagyurak, s az embereket Dzsollemekké alakították. Ez 1 eléggé bonyolult rész volt, de nagyon teccet... (főleg a "meglepő" fordulat a végén)
-A legérdekesebb: mikor a bácsi benyomta magának a pre-beta nanorobotokat, s azok átalakítgatták őt: kopoltyú, hátul szemek, stb...
- A legfélelmetesebb: az emberek már tudták használni a génmanipulációt a fejlődő magzatokon. De 1-2 kölök RNS lett, s nagyon agresszív, mutáns kis jószág lett belőle. Így utólag visszagondolva már nem olyan félelmetes, de akkor kicsinált (lehet hogy mert 1edül voltam 1 sötét szobában és mert kint vad vihar dúlt???)
Több csoportosítást nem tudok. (illetve a Legunalmasabb, de abba sokat belerakhatnék).
Ahogy itt elnéztem a hozzászólások számát, nagyon sokan szeretitek ezt a sorozatot. De úgy tűnik, inkább csak a filyúk... A lányok mért nem szeretik (annyira)?
ja és még vmi: nem is olyan jó hogy így "kivesézitek" a részeket (itt a folyamosra gondolok). Olyan hibákat mutattok be, melyekre fel sem figyeltem. De most hogy leírtátok, így utólag visszagondolva már "nem is volt olyan jó"...)
tud vki fejből(!!!) idézni 1 olyan aranyköpést amit a végén mondanak be? én 1et sem... pedig nagyon figyelek.